Neler Yeni
RETRO

175 Milyon TL Ödenen Futbolcu 17 Gün Sonra Takımına Geri Döndü

Rookie

Moderatör
Genoa’ya transfer edilen Andrea Pimonti, transferden tam 17 gün sonra eski takımı Inter’e geri döndü.

Andrea Pimonti


Inter’den 19.5 milyon euro yaklaşık olarak 175 milyon lira karşılığında Genoa’ya transfer olan İtalyan forvet Andrea Pinamonti, Inter’in 20 milyon euroluk geri alma opsiyonunu kullanması üzerine 17 gün sonra takımına geri dönmüş oldu.

Gelişen bu olay ile İtalya Serie A , ilginç bir transfere sahne oldu. Andrea Pinamonti, 19.5 milyon euro karşılığında ayrıldığı Inter’e, geri alma opsiyonu ile 17 gün sonra 20 milyon euro karşılığında geri döndü. Genoa 2019 yılında Andrea Pinamonti’yi satın alma opsiyonuyla beraber Inter’den kiralamıştı. İtalyan ekibi sezonun sona ermesi ile beraber oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanmış ve 19.5 milyon euro yani yaklaşık 175 milyon lira karşılığında transferi tamamlamıştı. Ancak aradan 17 gün geçtikten sonra Andrea Pinamonti eski takımı Inter’e geri döndü.

Yapılan sözleşmedeki geri alma maddesini kullanan Inter, oyuncuyu tekrardan kadrosuna kattı. İtalyan basınında yer alan haberde, Inter’in 20 milyon euro karşılığında Pinamonti’yi takımına transfer ettiği belirtildi.

2 Futbolcu Daha Inter’dan Genoa’ya Transfer Olabilir
İtalyan basınına göre iki kulüp arasında transfer görüşmeleri farklı oyuncular için devam ediyor. Haberlere göre çoklu transfer görüşmesinin olduğu ve Antonio Candreva ile Andrea Ranocchia'nın ilerleyen günlerde Inter'den Genoa'ya transfer olabileceğini belirtildi.​
 
RETRO
Üst