GS'den Ayrılan Futbolcu Yarım Saatte Yeni Takıma Transfer Oldu

RETRO

Rookie

Moderatör
20 Ara 2019
2,912
2,920
galatasaray transfer haberleri


Galatasaray’dan ayrılan Adem Büyük yarım saat sonra Yeni Malatyaspor ile sözleşme imzaladı. Süper Lig yaz transfer dönemi 4 Ağustos 2020 tarihinde başladı ve 5 Ekim 2020 tarihinde sona erecek. Bu vakte kadar bir çok takım yenilenmeye gidiyor. Özellikle geçtiğimiz sezon iyi bir performans göstermeyen 4 büyüklerde buna dahil.

Galatasaray’ın yaptığı transferleri ile üçüncü forvet konumuna düşen Adem Büyük ilk 11’de oynamak istediğinden dolayı takımdan ayrıldı. Takımdan ayrılır ayrılmaz yarım saat içerisinde Yeni Malatyaspor ile sözleşme imzaladı. Ayrılığı KAP’a bildirilen futbolcu, tazminat olarak Galatasaray’a 2 milyon 10 bin TL ödeme yapacak. Yeni Malatyaspor aynı zamanda Adem Büyük’ün eski takımı.

Galatasaray’da toplamda 34 maça çıkan Adem Büyük, 11 kez fileleri havalandırdı ve 1 asist yaptı. Eski takımına veda mesajı yayınlayan 33 yaşındaki tecrübeli forvet, taraftarlardan hakkını helal etmesini istedi. Bu tarz yeni transfer haberleri almaya devam etmek için Betkare bahis forum sitesini takipte kalın.​
 
  • Beğen
Tepkiler: yatan tek maç
RETRO
Üst