Neler Yeni
RETRO

İşte Ronaldo'nun Yeni Reklam Filmi İçin Alacağı Ücret

Rookie

Moderatör
cristiano ronaldo reklam filmi


Cristiano Ronaldo yeni bir reklam anlaşması imzaladı. Reklam anlaşmasının değeri ise 9.7 milyon TL olarak açıklandı.

Juventus’un dünyaca ünlü Portekizli yıldızı C.Ronaldo, İngiliz şirketi olan Compare The Market ile 9.7 milyon TL eden bir reklam anlaşmasına imza attı. Dünyanın en çok kazanan futbolcularından biri olan Ronaldo, reklam piyasasında da kazanıyor. Önümüzdeki günlerde Ronaldo kamera karşısına geçecek ve yeni reklam anlaşması için reklam filmi çekilecek.

Portekizli yıldızın İngiliz şirketi Compare The Market ile 1 milyon sterlin yani 9.7 milyon TL değerinde reklam anlaşmasına imza attığı haber sitelerine düştü. Reklam filminin fiyat karşılaştırma sitesi ile alakalı olduğunu biliniyor. Önümüzdeki günlerde İngiltere’ye gitmesi beklenen Ronaldo’nun çekimleri tamamlaması bekleniyor.

Haftada 14.5 Milyon TL Kazanıyor
Cristiano Ronaldo hakkında İngiliz The Sun gazetesi tarafından yapılan habere göre, eski Manchester United’lı oyuncunun Nike ve Suzuki gibi markaları da tanıtarak, futbol ve diğer işlerinden haftada toplamda 1.5 milyon sterlin yani 14.5 milyon TL kazanıyor. Bu da onu kariyerinde 1 milyar dolardan fazla kazanan ilk futbolcu ve üçüncü sporcu yapıyor. Ronaldo hakkında daha fazla haber ve diğer spor haberleri için Betkare bahis forum sitesini takipte kalın.​
 
Son düzenleme:
RETRO
Üst