Messi'nin Yeni Takımı Neresi Olacak?

RETRO

Rookie

Moderatör
20 Ara 2019
2,912
2,920
Lionel Messi 20 yıllık Barcelona kariyerini artık noktalamak istiyor. Peki Messi’nin yeni takımı neresi olacak? Bu yazıda Messi’nin teklif aldığı takımları ve Barcelona’dan ayrılık sürecini sizlere paylaşacağız. Eğer gerçekleşir ise Avrupa futbolunda tarihi bir transfer olacak. Şu anda Messi için internette yapılan aramalar, Corana virüs hakkında yapılan aramaları geride bıraktı. Messi transfer hakkında merak edilen tüm detaylar aşağıda yer alan başlıklarda.

Messi’nin Yeni Takımı Neresi Olacak?
Barcelona’da teknik direktör Quique Setién ve sportif direktör Eric Abidal ekipten ayrıldı. Ayrılık süreci Bayern Münih maçıyla başlamıştı. Ayrılık listesine yeni bir isim daha ekleniyor. Lionel Messi’nin günler önce takımdan ayrılmak istediğini belirttiği gündeme düştü. Takımın yeni teknik direktörü Ronald Koeman ile yaptığı görüşme sonrasında bu kararı verdiği öğrenilen Messi’nin yeni teknik direktör ile kriz yaşadığı ortaya çıktı. Messi’nin yeni takımı neresi olacak? Sorusunu cevaplamadan önce neler yaşandığına bir göz atalım.

Messi’nin Yeni Takımı Neresi Olacak

Haber sitelerine düşen iddialara göre Barcelona’nın yeni teknik direktörünün Lionel Messi’ye ‘’Bu takımda ayrıcalıkların bitti’’ dediği öğrenildi. Arjantinli yıldızın bu görüşmeden sonra artık kendini Barcelona şehrinin dışından biri gibi hissettiğini söylediği haber sitelerinde yer alıyor. Tüm bunların üzerine Messi idmanlara da çıkmayacağını belirtti. Bu haberler ile Katalan devinde tarihi bir durum yaşanıyor. Ayrıca yönetim tarafından başkan Josep Maria Bartomeu ve bazı yöneticilerinde istifası istendi. Kısacası Barça ekibinde 20 yıl aradan sonra köklü bir değişiklik olacak gibi.

Bu değişiklikler ile bir çok ayrılıklar olacak. Ayrılıklar arasında en çok dikkat çeken ve futbol severler tarafından takip edilen Messi oldu. Peki Messi’nin yeni takımı neresi olacak? Bu sorunun cevabını hemen aşağıdaki başlıktan alabilirsiniz. Arjantinli yıldıza şu anda teklif yağmaya devam ediyor. Teklif yapan takımları merak ediyorsanız aşağıda yer alan başlığa göz atın. Barcelona taraftarları ise yıldızın takımdan gitmemesinden yana. Bir çok taraftar sokağa dökülerek Barça hakkında protesto gösterileri düzenlendi. Henüz kesinleşmiş olmasa da Messi transfer haberleri düşmeye başladı bile. Şu anda onlarca takım Arjantinli yıldıza teklif götürüyor. Bunları merak ediyorsanız, yazımızın devamına göz atabilirsiniz.

Messi’ye Gelen Transfer Teklifleri
Geldik asıl konumuz olan Messi’nin yeni takımı neresi olacak? Sorusuna. Henüz kesinleşmemiş olsa da Barcelona ekibinde kriz giderek artıyor. Şampiyonlar Ligi’nde gelen büyük yenilginin ardından takım 20 yılın ardından değişikliğe gidiyor. Takımdan ayrılık iddialarının tüm haber sitelerinde yer almasının ardından diğer futbol takımlarının da iştahı kabardı. Bir çok futbol ekibi Messi’yi transfer etmek istese de bunlardan sadece birkaç tanesi gerçekçi. Peki Messi’yi gerçek anlamda transfer etmeyi düşünen 4 büyük ekip hangisi? İşte o takımlar.

  • Manchester City
  • Paris Saint Germain
  • Chelsea
  • İnter
Yer alan haberlere göre Manchester City ekibinin teknik direktörü Guardiola ile telefonda görüştüğü öne sürüldü. Catalunya Radio’nun yaptığı habere göre Lionel Messi Manchester City’de oynamak istediğini telefonla Guardiola’ya belirtmiş.

Messi’ye Gelen Transfer Teklifleri

Bir diğer iddia ise Paris Saint Germain ekibinden fakat Fransız basınına göre maddi durumdan dolayı bu transfer imkansız. Bir çok haber sitesi transfer ücretinden dolayı Messi’nin PSG’ye transferine imkansız olarak bakıyor. Kısacası listemizin bu takımı transfer olabilecek en son ihtimallerden.

Chelsea cephesinde ise teknik direktör Frank Lampard’ın Messi’yi çok istediği ve transferi için devreye girdiği öne sürüldü. Barcelona’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Messi’yi en çok isteyen ve transfer edebilecek kapasitede olan takımlar arasında Chelsea’de bulunuyor.

Messi transfer haberlerinde son takım iddası ise İnter’den. İnter’in eski başkanı olan Moratti’nin açıklamaları gündeme düştü. Moratti, ‘’Duomo Katedrali üzerinde Messi ve Sunning gölgesi reklamını gördüm. İnter ya messi için teklif yapacak ya da yapacak. Aklıma başka bir şey gelmiyor.’’ Dedi. Kısacası Messi’yi en çok isteyen ve transfer teklifi sunacak olan takımlardan bir diğeri ise İnter ekibi oldu. Peki Messi’nin yeni takımı neresi olacak? İşte bunu ilerleyen zamanda göreceğiz. Sizlerde Arjantinli yıldızın hangi takıma transfer olacağını aşağıda tahmin yaparak belirtebilirsiniz.

Arjantinli yıldıza dair yeni bir transfer haberi olduğunda Betkare bahis forum sitesinde sizlere paylaşacağız. Peki sizce Messi’nin yeni takımı neresi olacak? Düşüncelerini aşağıda yorum olarak paylaşabilirsiniz.
 
24 Ağu 2020
1,033
622
City'e gider açık ara farkla .. Messi City'e giderse Neymar'dan yana da bişeyler olabilir düşüncesindeyim,Neymar'da mutlu degil psg 'de
 
  • Beğen
Tepkiler: Rookie

capar9977

Üye
21 Şub 2020
102
39
''Lionel Messi'nin altyapısında forma giydiği Newell's Old Boys'un taraftarları, Arjantinli efsanenin yuvaya dönmesi için sokaklara inip transfer çağrısında bulundu.'' Böyle birşeyin olması imkansız gibi. City büyük ihtimal gözüküyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Rookie

Rookie

Moderatör
20 Ara 2019
2,912
2,920
Güncel olarak haberlerde Messi'yi ciddi olarak isteyen 2 takım öne çıkıyor. Biri M.City diğeri PSG. Messi'nin Barcelona'da kalmasının tek yolu teknik direktör ve başkanının istifa etmesi. Yeni göreve gelen teknik direktörün istifa etmesi çok zor olduğuna göre Messi yeni takıma transfer olması an meselesi.
 
RETRO
Üst