Neler Yeni
RETRO

TFF 1. Lig Maçları Artık Şifresiz

Rookie

Moderatör
TFF 1. Lig Maçları Artık Şifresiz


TFF 1. Lig maçları artık şifresiz olarak yayınlanacak! Peki TFF 1. Lig maçları hangi kanalda? Daha önce Süper Lig Maçları TRT'de Yayınlanabilir adlı bir konu paylaşmıştık. Konu içerisinde Süper Lig olmasa da TFF 1. Lig maçlarının TRT’de yayınlanacağından bahsetmiştik. Bu bilgi son dakika olarak haber siteleri ile artık doğrulandı.

Yeni sezona çok az bir süre kala TFF 1. Lig maçlarının TRT Spor üzerinden yayınlanmasına karar verildi. Kısacası TFF 1. Lig’in yayıncı kuruluşu değişti. Böylelikle maçları artık şifresiz olarak TRT Spor aracılığı ile takip edebileceksiniz. Açılış maçı olan Menemenspor - Altınordu maçını yarın akşam saat 19:00’da TRT Spor’dan naklen izleyebilirsiniz.

Toplantılar Sonuç Vermeyince
TFF 1. Lig maçlarının yayıncı kuruluşu ile alakalı bir çok toplantı yapıldı. Süper Lig maçları yayın hakkını elinde bulunduran Digitürk, sezon başlamadan önce kulüpler birliği ve Türkiye futbol Federasyonu ile bir araya gelmişti. Defalarca toplantı yapılmasına rağmen bir sonuç çıkmayınca TFF 1. Lig maçlarının yayın hakları da TRT’ye kalmış oldu. Özellikle Süper Lig’de takım sayısının artması ile başlayan tartışma hakkında yazımızın başında örnek verdiğimiz başlıkta sizlere bilgileri aktarmıştık. Sonuç olarak TFF 1. Lig maçları TRT Spor aracılığı ile izlenebilir oldu.

Süper Lig maçları ise aynı yayıncı kuruluş üzerinden devam edecek. Ligdeki takım sayısının artmasına rağmen yine de tüm maçların yayıncı kuruluş tarafından yayınlanması ile kararlaştırılmış görünüyor. Süper Lig ve TFF 1. Lig hakkında daha fazla haber almak için forumu takipte kalın.​
 
RETRO
Üst