Neler Yeni
RETRO

Kaybetti Toronto-Boston/Nba/Yarı Final/03.09.2020

Serinin bir önceki maçında Boston 108.5 Alt demiştik ve son çeyrek biraz zora girsekde kazandık .. Ancak Boston'un 4.çeyrekde 4 dakika içerisinde attığı 8 tribi hala unutmuş değilim .. İnanılmaz .. Seride durum 2-0 boston önde Ve açıkcası Nba sever olarak Boston'un önde olmasından hiç hoşnut degilim ...

Toronto'da baskın olan 2 şey .. Birincisi Lowry sanki Regil olmuş gibi bir hali var öyle mutsuz öyle isteksiz ve Koç'da bunun gayet farkında olarak Lowry'i dakika rötasyonlu oynatmaya çalışıyor .. İkinci duram Fladvert gerçekten berbat ötesi oynuyor 12 trip salladı 3 tanesi isabet kazandı .. Nba oyuncusuna göre 3/12 trip atmak demek yane berbat ötesi bişeydir. Atmayı bilmiyorsan atma kardeşim ? belki o topu başkasına atsaydın 99-102 yenildiğiniz maç 5-6 sayıyla kazanıcaktın ... Toronto pota altında kötü degil iyi bir gösterge yaptılar .. Bence boston'dan daha iyi oynadılar lowry ve fladvertin durumuna rağmen ..

Boston kesinlikle nba bana göre en ballı olan takımlarından biri .. Trip atmayı beceremeyen oyuncu karpuz gibi orta sahadan sallıyor topu,top giriyor..Bu boston evhamlı galiba,pota boston'u inanılmaz seviyor .. Bir takım ne kadar iyi olursa olsun pota 2 adım geride sallayıp girmedikten sonra o takımın iyi olması bir noktadan sonra yetmiyor .. Nitekim Toronto'ya yetmedi.. Boston'a yetti de arttı bile .. Her zaman bu şans yanında olmayacak diyorum ancak 2.maçta Boston öyle oldu .. Phi maçında da aynı şeyleri yaşadı desek yeridir .Samimi diyorum bu boston Evhamlı Beyler !!
Ancak Yersen .. Utah'a da öyle demiştim .. Yersen Utah demiştim Seri 3-1 den 4-3 Denver win çekti gitti.. Görüceksiniz. Bu seride 2-2 ye gelicek ya da 3-3 olucak bir yerde olacak yani .. Bu şekil yürümez , yürümemli. Toronto'yu tutan bir takım degilim ..ancak 2 li avarajda,mücadele'de turnikeye girmekte pota geri dump yapmakta tüm istatistiklerde tüm oyunlarda izlediğim kadarıyla Toronto daha baskın .. Boston ? İnanın Boston'un karpuz gibi sallayıp giren triplerinden başka hiçbirşey yok ve Toronto çok foullü oynadı inanılmaz..
O yüzden ..

Benim bahisim ;
Toronto (-3.5) Handikap Oran 2.10
 
böyle yatmaya can kurban haydi yallahhh evine bostonnn .. son 0.05 salise kala toronto trip ve win . Hak yerini buldu sonunda. Seri 2-1
 
RETRO
Üst